A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

Оголошення про збір пропозицій для придбання житла для дітей – сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа

Дата: 01.08.2019 17:32
Кількість переглядів: 910

 

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 26.06.2019 року № 616 внесені зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 року № 877 та затверджений Порядок та Умови надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Відповідно до цього порядку Лиманська сільська рада  має можливість вирішити питання придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, що перебувають в Лиманській сільській раді Татарбунарського району Одеської області на квартирному обліку.

Враховуючи вищезазначене, приймаємо пропозиції від власників нерухомого майна, які виявили бажання продати власні житлові об’єкти.

    Гранична вартість придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа визначається з урахуванням таких нормативів:

у квартирах, садибних (одноквартирних) будинках із житлового фонду соціального призначення – 31 кв. м. загальної площі на одну особу, але не менше рівня середньої забезпеченості громадян жилою площею в даному населеному пункті та з ціновою пропозицією відповідно до ринкових цін населеного пункту.

 

Для підготовки і подання документів на комісію Одеської облдержадміністрації щодо розподілу обсягів Субвенції для придбання житла для дітей-сиріт позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, необхідно подати такі документи:

  • фотографії житлового об'єкта;
  • рецензований звіт про оцінку майна (акт оцінки майна), складений відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;
  • правовстановлюючі документи на житлове приміщення;
  • правовстановлюючі документи на земельну ділянку, на якій розміщено житлове приміщення;
  • технічну документацію на житлове приміщення, прийняте в експлуатацію в установленому законодавством порядку;
  • документи, які підтверджують відсутність заборон, арештів, іпотек, відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»;
  • довідку про реєстрацію місця проживання осіб у житловому приміщенні,   який купується;
  • інформація про віддаленість житлового об'єкта від об'єктів інфраструктури соціального спрямування, у тому числі освітніх і медичних закладів.

 

Власників будинків, які бажають продати нерухоме майно, просимо звертатися з вищевказаними документами до Лиманської сільської ради за адресою: Одеська область Татарбунарський район село Лиман вулиця Героїв України, 47-а та село Трапівка вулиця Миру,3 Одеська область Татарбунарський район.

Пропозиції приймаються до 12 серпня 2019 року.

Контактний телефон для довідок: с. Лиман – тел. 0973599481, с. Трапівка - 0960284913

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь