A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

XX сесія 7-го скликання Лиманської сільської ради.

Дата: 17.09.2019 16:05
Кількість переглядів: 361

Фото без опису17 вересня 2019 року, об 11:00 годині в приміщенні Лиманської сільської ради, відбулося засідання 20-ї чергової сесії VII-го скликання. Сесійному зібранню передували засідання постійних комісій сільської ради, в яких приймали участь посадові особи та спеціалісти сільської ради, депутатський корпус та детально опрацювали усі питання порядку денного.

На засіданні 20-ї чергової сесії VII-го скликання з 14 депутатів були присутні 10, а саме:
Карпенко І.В., Лященко Л.І., Смірнов В.В., Федоров О.В., Кожухаренко О.К., Іванченко К.Є., Кожухаренко І.Є., Косюрка М.В., Шевченко О.С., Будяченко Г. Г.
Відсутні: Бахшиянц А.В., Врємєнко О.Г., Червоненко В.М.., Кирган М.В..

Рекомендований порядок денний:

  1. Про подовження терміну дії договорів на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах короткострокової оренди) в рекреаційній зоні «Катранка».
  2. Про відмову в наданні згоди на викуп земельної ділянки.
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду.
  4. Про припинення дії договорів оренди землі та передачу земельних ділянок у приватну власність.
  5. Про укладання додаткової угоди до договору оренди землі.
  6. Про відмову в наданні згоди на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  7. Про внесення змін до Договорів про оплату авансового внеску.
  8. Про затвердження Договорів про проведення експертної грошової

оцінки земельної ділянки.

  1. Про затвердження проектів Додаткових угод до Договорів про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.
  2. Про продаж земельних ділянок для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення.
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення Лиманської сільської ради № 448/о-VІІ від 13 червня 2019р.
  4. Про встановлення розміру затвердження пайової участі в утриманні об’єкта благоустрою за встановлення Тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.
  5. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій  із  землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок на території Лиманської сільської ради (за межами населеного пункту с. Лиман).
  6. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної  ділянки в натурі (на місцевості).
  8. Про надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  9. Про надання дозволу на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості) в с. Лиман.
  10. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність за межами населеного пункту с. Лиман.
  11. Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  13. Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами населеного пункту).
  14. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  у власність для ведення особистого селянського господарства (за межами населеного пункту).
  15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (за межами населеного пункту).
  16. Про відмову в наданні земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту.
  17. Про погодження Лиманською сільською радою надання Головним управлінням Держгеокадастру в Одеській області земельної ділянки у власність.
  18. Про відмову в наданні земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства за межами населеного пункту.
  19. Про припинення права постійного користування та передачі у приватну власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.
  20. Про затвердження розпоряджень Лиманського сільського голови.
  21. Про виділення коштів на проведення заходів, надання матеріальної допомоги пільговому контингенту,  придбання подарункових наборів.
  22. Про затвердження проектно-кошторисних документацій та виділення коштів.
  23. Про затвердження кошторисів на проектні (вишукувальні) роботи та виділення коштів.
  24. Про надання  цільової адресної допомоги громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах та іншим категоріям громадян.
  25. Про несення змін в додатки  № 1, 12, 14  рішення  Лиманської сільської ради від 21 грудня 2018 року № 317/о-VІІ  «Про затвердження штатних розписів структурних підрозділів Лиманської сільської ради на 2019 рік»
  26. Про погодження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води для КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОЛНА ЛИМАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ТАТАРБУНАРСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».
  27. Про внесення змін до додатків № 1,2  Положення про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Лиманської сільської ради, затверджене рішенням Лиманської сільської ради № 467/о- VІІ від 13 червня 2019 року  «Про місцеві податки на 2020 рік».
  28. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради № 315/о- VІІ  від 21 грудня 2018 року «Про затвердження сільського бюджету Лиманської  сільської ради на 2019 рік».
  29. Про внесення змін до рішення Лиманської сільської ради  № 327/о –VІІ від 21 грудня 2018 року «Про затвердження проектно – кошторисних документацій».
  30. Про затвердження Актів приймання-передачі матеріальних цінностей.
  31. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь