A A A K K K
для людей із порушенням зору
Лиманська громада
Одеська область, Білгород-Дністровський район

День села Лиман 2019

Дата: 23.09.2019 15:50
Кількість переглядів: 578

21 вересня в селі Лиман, Лиманської ОТГ відзначили День села. На святі зібралося чимало жителів і гостей, для яких підготували концертну програму та розваги.
Сільський голова Василь Резніченко привітав присутніх зі святом і побажав усім міцного здоров’я, затишку в оселях і миру над головою. За активну громадську позицію та вагомий внесок у розвиток села жителів було нагороджено подяками.
Також з теплими словами до лиманців звернулася в.о. старости сіл Трапівка, Новоселиця, Зарічне Людмила Шевченко, яка побажала громаді достатку та поцвітання.
Привітали самого молодшого жителя, який народився 5 серпня цього року, не залишились поза увагою і найстарші жителі Лиману.
По завершенні урочистої частини кожен присутній міг взяти участь у частування голубців та домашньої випічки, які старанно готували лиманські господині. Традиційно, для жителів громади, в цей день всіх пригощали смачнющою шурпою. Гості пригощалися смачними стравами та напоями, які готували на свіжому повітрі.
Відбувся марш-парад мото-блоків та святкова лотерея, переможці якої отримали приємні призи. До уваги найменших мешканців села були представлені дитячі атракціони.
Святковий настрій гостям свята дарували колективи з Приморського, Трапівського та Лиманського Будинків культури.
В фойє Будинку культури на огляд була представлена виставка від Лиманської бібліотеки «І хлібом, і цвітом і прадідом, дідом…»
Свято тривало цілий день. По завершенню на всіх сФото без описуелян та гостей чекав яскравий салют.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь